Højbjerg skadet i danskermøde

Pierre-Emile Højbjerg måtte i dagens 3-2-nederlag til Jannik Vestergaards Werder Bremen udgå med hvad der ligner en ankelskade.

Lørdag eftermiddag var der dømt danskermøde i Bundesligaen. Pierre-Emile Højbjergs Augsburg skulle et smut til formstærke Bremen, hvor Jannik Vestergaard og co. ventede.

Pierre Højbjerg under interviewet i det populære Sportschau-studie
Pierre Højbjerg under interviewet i det populære Sportschau-studie

Den danske midtbaneterrier har efter skiftet til Augsburg erobret en fast plads på holdet, der kæmper med i toppen om de europæiske pladser. Efter sejre i forårssæsonens første to opgør er Højbjerg og Augsburg kommet ned på jorden igen. Således spillede man i sidste uge 2-2 mod Frankfurt efter at have været foran med 2-0, og altså dagens nederlag til Werder Bremen.

Anderledes gnidningsfrit går det for Jannik Vestergaard. I transfervinduet udnyttede den langhårede U21-landsholdsanfører muligheden for at skifte klub, da han kvittede en bænkplads i Hoffenheim for en fast plads i formstærke Werder Bremens forsvar.

Dagens 3-2 sejr var Vestergaard og Bremens fjerde på fire mulige, og pludselig har den nordtyske klub flyttet sig fra de kedelige bundpladser til en langt sjovere tilværelse i den bedste halvdel af Bundesligaen.

Ifølge det store, tyske sportsmedie Kicker tog Højbjerg sig til anklen, men ingen ved præcist hvilken skade, Højbjerg har pådraget sig.

In this article