Ung OB’er: Vil starte inde

 

Efter en plads i startelleveren mod FC Midtjylland er OB’eren Mikkel Desler på jagt efter fast spilletid

OB tabte forleden 3-0 til FC Midtjylland og der var efter kampen ikke meget positivt at hente fra fynboerne. På trods af nederlaget for kollektivet var der dog positive ting at hente på det personlige plan for OB’s Mikkel Desler, der fik 90 minutter for de stribede fra Fyn. Den kun 20-årige højreback har efter et par gode optrædener i OB’s træningskampe tilsyneladende spillet sig ind omkring startelleveren og det er også ambitionen for den unge forsvarer:

”Mine personlige ambitioner for foråret er at starte inde i hver kamp. Det tror jeg alle spillere i truppen har en ambition om. Eller skal man nok finde sig en anden sport. Jeg vil starte inde og forsøge at gøre en god figur for holdet,” fortæller Desler til bold.dk.

Desler er en alsidig spiller positionsmæssigt og har egentlig ikke noget ønske om en speciel plads:

”Jeg har ikke nogen ‘bedste plads’. Jeg spillede primært centralt som ungdomsspiller, men jeg kan godt lide den her højre wingback, som jeg er langt med fremme offensivt også. Jeg har løbekapaciteten til at løse opgaven, og jeg er også tilfreds med det defensive mod FCM over for en meget stærkt spillende Sylvester Igboun.”

Mikkel Desler har i alt fået fjorten optrædener for OB i Superligaen denne sæson, hvoraf fire var fra start. Der er måske mere spilletid i vente for kanten, når OB søndag møder FC København.

In this article