U19-træner: Vellykket opstart

FC Midtjyllands U19-hold har haft en positiv opstart, hvor man har vundet fire ud af seks kampe. Den seneste kamp endte dog med et 3-1 nederlag til Esbjergs U19-hold.

Sidste FC Midtjyllands U19-hold var i spil i U19-ligaen, var mod Esbjerg. Kampen blev spillet den 29. november, og FC Midtjylland rundede en flot efterårssæson af med en 3-2 sejr, og overvintrede på ligaens andenplads, en kamp og fire point FC Nordsjælland på førstepladsen.

Men sidst ulvene mødte Esbjergs U19-hold, var i den sidste træningskamp inden sæsonstart, der endte med et 3-1 nederlag. Hvilket måske ikke giver den største selvtillid inden sæsonens første kamp mod AGF. Men med fire sejre ud af seks mulige, kan de vel heller ikke klage for meget i det midtjyske forud for sæsonpræmieren.

– Det har været en vellykket opstart, og vi står godt rustet til de elleve kampe i foråret. Vi har stort set været forskånet for skader undervejs, og har også fået nogle spillere tilbage fra længerevarende skader, og derfor har vi kunnet se hele truppen an. Spillerne er i en rigtig god fysisk form, fortæller U19-træner Kenneth Andersen til klubbens hjemmeside og understreger følgende fra den sidste optaktskamp:

– Arbejdsindsatsen og løbevilligheden fejlede ikke noget mod Esbjerg, men vi manglede kvalitet og timing i de ting, vi foretog os. Så det var en påmindelse om, at hvis ikke vi gør tingene 100%, så kan vi også tabe til alle holdene i ligaen – de andre er for gode til, at vi kan slippe afsted med at lette foden fra speederen.

I dag (lørdag, red.) skal de unge ulve igen ud og jagte point, så de kan nå FC Nordsjælland, der sidder på ligaens topplacering. Det skal de på AGF’s anlæg i Fredensvang klokken 13 mod AGF, som ligger på en tiendeplads ud af tolv.

Midtjyderne må i sæsonpræmieren undvære Rasmus Lauritsen, der sidder ude med en karantæne.

In this article