Vestergaard og Bremen slået ud af tredjedivisionshold

Jannik Vestergaard fik fuld spilletid, da Werder Bremen røg ud af den tyske pokalturnering med et højst overraskende 3-1 nederlag ude imod Arminia Bielefeld fra den tredjebedste tyske række.

Jannik Vestergaard startede endnu engang for Werder Bremen, da de onsdag spillede pokalturneringskamp ude imod Arminia Bielefeld helt nede fra den tredjebedste række. Underdogsne fra Bielefeld bed dog allerede i første halvleg godt og grundigt fra sig.

Allerede efter en halv time tog hjemmeholdet en overraskende føring, da Manuel Junglas kom fri foran Bremen-målet og sendte Bielefeld afsted imod en pokaloverraskelse af de helt store.

Igen i anden halvleg var det Arminia Bielefeld der pressede på og to minutter inde, udbyggede de føringen. Sebastian Schuppan fik sendt bolden i mål efter et hjørnespark, hvilket satte Bundesliga-holdet under kæmpe pres.

De fik dog også bragt lidt balance i regnskabet et kvarter før tid, da Clemens Fritz fik bolden sendt i mål til 2-1. Bielefeld fik dog lukket og slukket med godt fem minutter tilbage på uret. Endnu engang var det Manuel Junglas, som endegyldigt sendte Werder Bremen ud af den tyske pokalturnering.

Det blev altså Arminia Bielefeld der gik videre til kvartfinalen i den tyske pokalturnering, mens Werder Bremen må fokusere 100% på Bundesligaen nu.

In this article