U21-træner om Cornelius: Han kommer tilbage på minimum

 

U21-landsholdstræner, Jess Thorup, tror på, at Andreas Cornelius kommer tilbage mindst lige så stærk, som han forlod banen i Silkeborg mandag aften.

Andreas Cornelius kommer ikke til at stå på en fodboldbane det næste lange stykke tid. Han blev nemlig i mandagens Alka Superliga-kamp skadet. FC København var på besøg i Silkeborg, og for uden Cornelius’ skade, var det et rimeligt succesfuldt besøg, da københavnerne kunne tage hjem med en 4-0 sejr i bagagen.

Cornelius’ skade var dog i mellemtiden så slem, at han må sidde ude i et halvt år, og misser derfor U21 EM til sommer. Og det ærgre U21-landsholdstræner, Jess Thorup.

– En skade kommer sjældent belejligt og om noget ikke nu. Både fordi, der er et EM til sommer, men også fordi Cornelius var i gang med at få karrieren i gang igen, fortæller Thorup til TV2 SPORT.

– Folk, der kender Cornelius, ved, at han vil gøre alt for at komme tilbage på minimum samme niveau, som han har været, så det tror og håber vi alle sammen på, at han kan, siger Jess Thorup.

Cornelius var en vigtig brik for U21-landsholdet i kvalifikationskampene.

In this article