Emil Berggreen bevidst om U21-udstillingsvindue: Klar til næste niveau

Den tidligere Hobro-angriber Emil Berggreen står foran et U21-EM, hvor han utvivlsomt er bevidst om det udstillingsvindue, som det kan være. Selv er U21-spilleren klar til næste niveau, hvis det rigtige tilbud skulle komme. 

Emil Berggreen skiftede i vinters Superliga-sensationen Hobro ud med den tyske 2. Bundesliga-klub Eintracht Braunschweig, hvor den danske angriber har bidraget med fem sæsonmål i sine første 13 optrædener for klubben.

Den danske spydspids er blandt kandidaterne til at blive udtaget til det danske U21-EM, som til sommer skal kæmpe med om Europas fornemmeste pladser.

Faktum ved den turnering er også, at mange store klubber kigger med, når nogle af verdens bedste spillere under 21 år, præsterer på banen, og det er ikke noget, som ligger langt væk i Emil Berggreens hoved, som ikke afviser at et godt EM kan sende ham videre allerede til sommer.

– Der er intet, der er utænkeligt, og U21-EM er selvfølgelig et godt udstillingsvindue, så jeg håber da på at kunne vise mig frem, siger han til D’ BOLD.

Før skiftet til Braunschweig, var norske Viking Stavanger angiveligt ude efter den tidligere Brønshøj-spiller, men det er ikke et niveau, han skal ned på nu. Danskeren føler sig klar til et højere niveau – også højere end 2. Bundesliga, hvor han skal spille i endnu en sæson, hvis han bliver i Braunschweig.

Jeg er klar til endnu en sæson i 2. Bundesliga, men jeg føler også, at jeg er klar til at tage skridtet op, hvis der skulle komme et tilbud.

Den 22-årige angriber har dog stadig kun været i Tyskland i et halvt år, hvorfor han ikke forventer et skifte.

– Når det så er sagt, er jeg jo først lige kommet til Braunschweig, så det er ikke noget der fylder så meget hos mig. Når det så er sagt, så kigger man altid efter at nå til tops.

Emil Berggreen har spillet fem U21-landskampe, hvori han har scoret et mål til følge.

 

 

In this article