Karakterer: Danmark U21 – Sverige U21

 


Det danske U21-landshold spillede torsdag aften 2-2 mod Sverige i en testkamp på Lyngby Stadion. D’BOLD uddeler karakterer til de danske spillere

Jakob Busk, 4: Havde stort set ingenting at se til, hvis man ser bort fra straffesparket, som Guidetti omsatte til mål. Rolige 45 minutter.

Alexander Scholz, 7: Ikke så synlig offensivt, men vanvittigt sold i defensiven. Det sikre valg på højrebacken.

Frederik Sørensen, 7: Dårlige betingelser for Sørensen, som havde fire (!) forskellige partnere i forsvaret i løbet af kampen. Stod dog solidt med et minimum af fejl.

Patrick Banggaard, 02: Det startede så godt, men det røde kort er utilgiveligt dumt.

Jonas Knudsen, 7: God kamp fra Knudsen, som især defensivt lukkede ned for mere eller mindre alt. Enkelte gode aktioner i det offensive.

Lasse Vigen, 10: Mit bedste bud på en man of the match. Har siddet ude siden 28. februar, men har et løbepensum af en anden verden, strålende overblik og god teknik. Én af Thorups første mænd på holdkortet.

Christian Nørgaard, 4: Nørgaard fik aldrig helt sat sit præg på kampen, men bidrager med gode offensive idéer samt en stor arbejdsindsats.

Uffe Bech, 7: Stakkels Uffe Bech. Det så godt ud de første 20 minutter, men så blev Bech skadet. EM-pladsen ser umiddelbart ikke truet ud, og Bech kan tage flere gode ting med fra den korte spilletid, han fik.

Lucas Andersen, 4: Og stakkels Lucas Andersen. Fik endelig chancen for at vise sit værd overfor Jess Thorup, men blev pillet ud efter en halv time. Rimelig anonym indsats indtil da.

Rasmus Falk, 10: Falk har taget forårsformen fra OB med til U21-landsholdet. Forrygende teknik, og selvom han i momenter falder lidt ud af kampen, viser han til tider fodbold på et meget, meget højt niveau.

Nicolai Brock-Madsen, 10: Fodbolddanmark har ikke den store fidus til Brock-Madsen, men Randers-angriberen gjorde, hvad han skulle i aften: Scorede to mål, og så kan Jess Thorup ikke forlange mere.

Indskiftere

Frederik Rønnow, 4: Meget samme historie som Jakob Busk. Rønnow havde ikke meget at se til, og har af samme årsag ikke vist, hvorfor det er netop ham, som skal stå på mål den 17. juni mod Tjekkiet.

Riza Durmisi, 10: Mange gode aktioner i det offensive, og trækker Danmarks straffespark i 2. halvleg. Flot indsats af Durmisi, som udfordrer Jonas Knudsens status som førstevalg på venstrebacken.

Mikkel Desler, 10: Hvis hverken Emil Berggren eller Uffe Bech bliver klar til EM, bør der være plads til Mikkel Desler. Inspirerende indsats på højrekanten med et væld af gode aktioner.

Jens Jønsson, 7: Blev kastet lidt rundt på banen, med optrådte med stor ro. Jess Thorups altmuligmand.

Andrew Hjulsager, 7: Godt indhop af Hjulsager, som bl.a. kom tæt på efter et godt kontraangreb.

Christoffer Remmer, 7: Remmer er en meget habil reserve for Alexander Scholz. Han er stensikker i defensiven, og har en effektiv indlægsfod.

In this article