Pierre-Emile Højbjerg udlejes til Schalke 04

Embed from Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg udlejes til tyske Schalke 04, for den kommende sæson. Det bekræfter klubben på sin officielle hjemmeside.

Pierre-Emile Højbjerg kunne i dag, sammen med Schalke 04 og FC Bayern München, annoncere en udlejning til de hvid-blå tyskere. Lejemålet gælder for kommende sæson, hvorefter han vil vende tilbage til FC Bayern München.

Den unge landsholdsspiller har ikke haft meget held i FC Bayern München, hvorfor han, i sin tid i klubben, også har været udlejet til FC Augsburg, hvor han havde en succesfuld tid. På trods af, at han har præsteret fint på både landsholdsplan, i Augsburg, og i de minutter, han har fået hos FC Bayern München, føler den tidligere FC Barcelona-træner, Pep Guardiola, ikke, at den unge dansker er god nok til en plads i truppen, hvorfor man har valgt at udleje ham.

Udlejningen skulle styrke spilleren og give ham erfaring, så han kan komme nogle skridt tættere på en plads i den bavariske trup.

Schalke-udlejningen er den anden udlejning i Højbjergs karriere, siden han kom til FC Bayern München i 2012.

In this article