Græsk pragt-målmandspræstation snupper points fra Danmark U/17

Tirsdag aften åbnede det danske U/17-landshold EM-kvalifikationen mod Grækenland. 

Det var et stærkt U/17-landshold landstræner Jan Michaelsen havde stillet, da de unge danske drenge skulle tage første skridt mod EM. Grækenland var modstanderen.

Kampen startede meget lige, og det første kvarter forløb forsigtigt.

Den første store chance kampen bød på var til danskerne efter en lille halv time, men grækerne kunne ånde lettet ud, da grækerne vippede bolden over mål. Dette var startskuddet til et dansk overtag i den resterende del af halvlegen, men chancerne blev ikke omsat til mål, hvorfor stillingen ved pausen var 0-0.

Ganske fornemt startede Danmark igen med et pres mod grækerne, og kun to minutter efter pausen måtte Jens Odgaard se sit forsøg reddet i sidste øjeblik.

Grækerne levede i perioder et liv på kanten, så da danskerne efter 58 minutter så deres forsøg fra hjørne reddet på stregen, tydede det på, at de kun var spørgsmålet om tid før, at danskerne tog føringen.

Den føring kom dog aldrig. Den græske U/17-keeper stod en brandkamp, og reddede de unge grækere á flere omgange i slutningen af anden halvleg.

Den flotte præstation i det græske mål endte således med at tage points fra de danske drenge, som desværre må nøjes med et enkelt point.

U/17-landsholdets næste opgave er på torsdag, når Danmark møder Kazakhstan. Kampen spilles klokken 16:00 lokal islandsk tid.

Startopstilling: Snorre Olsen, Roerslev, Enemark, Bech, Poulsen, Strunck, Sørensen, Appelt (Wind 70′), Bruus (Mikkelsen 70′), Okkels, Odgaard

In this article