U/18-landsholdet sætter alt over styr til sidst

Det danske U/18-landshold tabte endnu engang til Schweiz. Denne gang røg en formodet sejr dog i vasken til allersidst.

Danmark tabte for to dage siden et skuffende nederlag på 2-1 til Schweiz i en venskabskamp. Det skulle de forsøge at opgøre med en sejr torsdag eftermiddag, men sådan skulle det alligevel ikke ende.

Danskernes Oliver Kjærgaard bragte dansker hurtigt foran med 1-0 efter kun fire minutter, hvor han selv opsnappede bolden fra det schweiziske forsvar. Og kun ti minutter senere, kom Danmark på 2-0 efter et mål af Jakob Johansson.

Endnu engang skulle der gå ti minutter, inden det næste mål i kampen kom, denne gang var det dog Schweiz, der reducerede til 2-1 på et straffespark. Det resultat holdt til pausen.

Schweiz kommer bedst ud i starten af anden halvleg og udligner til 2-2, to minutter inde i halvlegen. Dette får cheftræner Henrik Clausen til at sætte Jacob Bruun Larsen ind i stedet for Nicklas Røjkjær.

Den indskiftning skulle vise sig at være god, da Jacob Bruun scorer til 3-2 efter 81 minutter spillet. I mellemtiden har Danmark dog udtaget tre andre ud- og indskiftninger.

Men allerede fire minutter efter danskernes nye føring, udligner Schweiz, og få minutter senere bringer de sig foran med 4-3, som blev kampens resultat.

Danmark tabte altså endnu engang til Scweiz, selv efter at være kommet foran hele to gange i løbet af kampen. Det var U/18-landsholdets sidste planlagte kampe, indtil videre, i 2015. I slutningen af oktober venter dog en landsholdssamling.

In this article