Fem på stribe for FC Nordsjælland U/17

Efter en jævnbyrdig indledning på lørdagens U/17-kamp mellem HB Køge og topholdet fra FC Nordsjælland viste Farum-talenterne i anden halvleg formatet og vandt med hele 1-5.

FC Nordsjælland tabte sæsonens første kamp mod AaB, men har siden vundet rub og stub. Derfor var Kasper Kurlands talenter naturligt nok farvoritter til lørdagens opgør på Køge Stadion, hvor en velpasset græsplæne ventede spillerne. Nok mest til gæsternes fordel, skulle man mene.

Men nok om det, for kampen startede særdeles jævnbyrdigt. Køgegenserne havde i flere omgange muligheden for at bringe sig i front, men Oliver Thorup i FCN-buret stod desværre for værterne i vejen, og da også nordsjællænderne misbrugte chancer i den anden ende, begyndte man at tænke på, om ingen af holdene ville få scoret..

Det blev der dog i den grad lavet om på. Først bragte Andreas Olsen tigrene forhold med 1-0, hvad også var stillingen til pausen. Til dette tidspunkt havde HB Køge været mindst lige så gode som modstanderen, men som anden halvleg skred frem, faldt tingene fra hinanden for hjemmeholdets talenter.

Og det skal naturligvis tilskrives FC Nordsjællands høje niveau. I det 43. minut scorede Andreas Olsen for anden gang, og det var en mavepuster, værternes heroisk kæmpende spillere aldrig kom sig over.

I det 71. minut scorede Karim El-Haddouch til 0-3, da han elegant placerede bolden i det lange hjørne uden om Andreas Piilgaard i målet. Minuttet senere blev det også 0-4, denne gang ved Christian Jensen, inden Emil Øhlenslæger pyntede på resultatet i det 78. minut, blot for at se Andreas Olsen fuldende sit hattrick med scoringen til 1-5 i de absolut sidste sekunder af opgøret.

FC Nordsjælland vandt med 1-5, og viste endnu engang, hvorfor de hører til toppen af dansk ungdomsfodbold. HB Køge kom igen ned på jorden efter en start på sæsonen, som har været over al forventing for Steen Knudsens mandskab.

Se målene fra kampen HER:

In this article