Gymnasterne og Svanerne delte i porten

AGF U/17 og HB Køge U/17 spillede uafgjort 1-1, da de to hold tørnede sammen i weekenden. AGF kom foran i kampen, HB Køge udlignede et kvarter før tid.

AGF startede deres sæson i U/17 Ligaen med to sejre i rap over Randers Freja og Vejle, men siden da er det ikke blevet til fuld pointhøst en eneste gang. Derfor var det et pointtørstigt AGF-hold der lørdag tog imod HB Køge.

De aarhusianske gymnaster kreerede flere gode chancer for sig selv i første halvleg, men ind kom bolden ikke. Derfor var det ganske forløsende blikke man kunne møde fra både holdet og tilskuerne på Fredensvang, da angriberen Mathias Brun kunne score sit første ligamål for AGF efter flot oplæg fra Marcus Hogan kort efter pausen.

AGF havde tabt deres seneste fire kampe inden kampen mod HB Køge, mens Svanerne fra Køge havde tabt deres seneste tre. Heldigvis for HBK stoppede nederlagsstimen ved de tre, eftersom Fadi Salem med et lille kvarter igen udlignede til resultatet 1-1.

Dermed delte de to hold i porten. Det ene point betyder, at AGF nu kan finde sig selv på 11. pladsen og HB Køge ligger nøjagtig midt i tabellen på en syvendeplads.

In this article