Kollektivet sejrede for Brøndby U/17

Den seneste tids uafgjorte kampe blev lørdag forvandlet til en sikker sejr, da Brøndbys U/17-mandskab besejrede AaB’s ditto. Jonas ”Mini” Madsen var banens bedste.

Landsholdsfodbold har taget stabiliteten ud af Brøndbys træningsrytme, og holdets træner Søren Weber Jul har sjældent haft sine bedste spillere til rådighed samtidig. Det har givet et naturligt udfald i kampene, hvor holdets ellers dygtige spillere har haft svært ved at fungere kollektivt.

I ugen op til kampen mod AaB havde de blågule U/17-talenter dog ingen undskyldninger. Alle spillere var til rådighed, og der var blevet fokuseret på netop at virke i kollektivet, som hidtil har været problemet.

Modstanderen var som sagt AaB, og dem havde Brøndby al mulig grund til at frygte. Hele Nordjyllands Hold har været en af sæsonens helt store, positive overraskelser, og var inden opgøret på 12 point for seks kampe, og det selvom man senest tabte 4-3 i Vejle.

Kampen startede med værterne i teten, og det blev hurtigt klart for enhver, at det blev en lang eftermiddag for nordjyderne. Jonas ”Mini” Madsen ejede midtbanen for sjællænderne, og han var samtidig manden bag 1-0-målet.

Efter Jonas ”Mini” Madsens føringsmål blev det til 2-0 ved spidsangriber Bertram Gjelfort, inden indskiftede Karl Dinnes Appelt, som normalt er fast i startopstillingen, scorede til 3-0.

Herefter lykkedes det aalborgensernes Anders Bærtelsen at pynte på resultatet, blot for at se endnu en Brøndby-indskifter komme på måltavlen. Ertugrul Teksen mål til 4-1 var kampens sidste og den unge Brøndby-guts første i ligaregi.

In this article