Leth om mange tilskuere: Tænker på de professionelle

Nikolaj Leth var, ikke underligt, meget glad for alle de fremmødte danske fans, der var kommet til Spar Nord Arena i Skive, for at se U/16-landsholdet spille mod Ungarn.

Tirsdag aften var første gang for Nikolaj Leth, at spille en kamp for U/16-landsholdet. Han startede inde på banen som den ene af to centerforsvarere, og klarede skærene rimelig godt i første halvleg, hvor han viste sin enorme styrke ved hovedstød.

Oplevelsen i sig selv, om at være med omkring DBU, er noget han længe har drømt om.

– Jamen jeg synes det er fedt. Der er ikke noget større end landsholdet. Det er det man har drømt om, siden man var lille. Det var en virkelig stor oplevelse, siger Leth til D’ BOLD efter kampen.

Kampen endte med et nederlag på 2-0 til Ungarn. Der var dog masser af tro på det danske hold, da næsten 2000 mennesker var dukket op på Spar Nord Arena i Skive, for at bakke de unge landsholdsspillere op.

– Jeg synes det er fedt alt sammen. Jeg kommer til at tænkte på de store professionelle spillere, når man spiller på sådan et stadion her. Det var en god oplevelse, fortæller Leth om de mange fremmødte fans.

Selvom forsvaret ikke viste sit fulde potentiale i tirsdagens kamp, var Leth dog tilfreds med sin egen indsats.

– Jeg synes den var fin i dag. Men der er plads til forbedringer. Det er der selvfølgelig altid, men det var en fin indsats, forklarer Leth til dbold.dk.

Torsdag formiddag klokken 10 spiller Danmarks U/16-landshold endnu engang venskabskamp mod Ungarn.

In this article