Lyngby U/19 tabte for tredje kamp i træk

Et mål scoret af Agon Muccoli sikrede hjemme Vejle sejren over De Kongeblå fra Lyngby, der dermed led deres tredje nederlag på stribe. 

Efter en landskampspause og et relativt forskudt kampprogram havde U/19 Ligaen i weekenden fuld fart over feltet, da de lagde fra start med fuldt program.

En af de kampe var med Lyngby, som havde krydset landets bælter for at komme til Vejle, hvor en, på papiret, meget lige modstander ventede á samme navn.

Der var dog en væsentlig ændring forud for kampen mellem de to hold, da Vejle havde rykket hjemmebanen et par kilometer uden for byen. Her debuterede de på Vejle Idrætsefterskoles nyanlagte kunstgræsbane.

Vejle startede kampen godt, og viste gode takter i kampens første faser. Lyngby-keeperen Jonas Elkjær havde dog en fin kamp for De Kongeblå, hvor han viste god ro og orden. Dette resulterede også i, at Lyngby overkom den voldsomme Vejle-start.

Det var ganske underholdende fra det neutrale perspektiv. Kasper Nøhr var tæt på at bringe Vejle foran på et hovedstød, men bolden røg kort forbi Elkjærs mål.

Derefter foregik det mere på hovedstadsklubbens præmisser. U-landsholdsspilleren Jens Odgaard var tæt på, men en fin redning fra Jakob “Yankie” Henriksen, så offensivspilleren ærgre sig.

Alligevel var det hjemmeholdet der i første halvleg trak det længste strå. Agon Muccoli modtog i det 42. minut en stikning fra Christian Kudsk, og midtbanedynamoen lagde fornemt bolden i nettet efter at have afdriblet “Yankie” til pauseføringen 1-0.

Agon Muccoli havde flere forsøg i anden halvleg også, men den unge kaptajn formåede ikke at udnytte chancerne, trods sin ellers meget målfarlige form.

Lyngby fik dog bedre styr på sagerne, og kom frem til et par chancer, men havde ikke heldet, da de skulle sparke bolden i kassen. Dermed blev det altså til endnu et nederlag til Lyngby U/19 – det tredje på stribe, som nu placerer dem på en ottendeplads. Fem points bag netop Vejle på sjettepladsen.

 

In this article