Randers Freja U/17 stoppede FCK’s suveræne sejrsstime

Randers Freja U/17 blev det første hold til at tage point fra FC København U/17 i denne sæson. De to hold spillede 1-1 i Randers efter en FCK-domineret kamp.

FCK U/17 har været helt suveræne i denne sæson. Københavnerne havde inden kampen mod Randers Freja fejet al modstand af banen og hentet 18 ud af 18 mulige point i U/17 Ligaen.

Derfor kunne man også inden kampen tro, at en flok kronjyder fra Randers, placeret midt i tabellen, ville været barnemad for FCK’erne. Men Randers Freja blev det første hold til at fremkalde en recept imod FCK-sejr.

Det på trods af at løverne fra København bragte sig i front af opgøret allerede efter et kvarters spil. Randers kunne i flere omgange ikke få clearet bolden ordentligt, hvilket FCK i maksimal grad udnyttede.

Hjemmeholdet lod sig ikke slå ud af den tidlige scoring imod sig og udviste stor moral. Det fik Randers-mandskabet sin belønning for, da Magnus Rugholm efter en erobring på midten af banen blev sendt i dybden og sendte bolden fladt ind til Jesper Steendahl, der scorede til 1-1 kort før pausen.

Anden halvleg blev som man kunne forvente med FCK som den totalt spildominerende part, mens Randers prøvede at lukrere på enhver mulighed for at stikke af sted i en offensiv omstilling. FCK kom da også frem til flere gode chancer, men Randers kunne takke målmand Magnus Refsgaard for flere gode redninger.

Det hele endte 1-1, og Randers Freja blev dermed det første hold til at tage point fra FCK i denne sæson af U/17 Ligaen. FCK ligger dog stadigvæk på en førsteplads, men nu kun med ét point ned til FC Nordsjælland. Randers Freja ligger placeret som nummer otte.

In this article