Silkeborg U/17 sejrrigt ud af bundkamp mod OB

Det var Silkeborg U/17, der endte med at trække det længste strå i bundkampen mod OB, hvor Anders Iversen scorede det afgørende mål i SIF’s favør to minutter før slutfløjtet.

Nummer 12 og 13 i U/17 Ligaen tørnede lørdag sammen på Odense Atletikstadion. Både OB og Silkeborg har langt fra fået den ønskede sæsonstart. Derfor var der også lagt op til kamp om tre uhyre vigtige point.

Her startede det bedst for gæsterne, som lagde et solidt pres fynboerne i indledningen. Derfor var det også ganske fortjent, da Anders Iversen efter 23 minutter omsatte Laurits Lillemoses dybdebold til kampens første kasse. 1-0 til Silkeborg.

Kampens næste store begivenhed var imidlertid en noget mere dyster en af slagsen. SIF’s Magnus Schelle fik en hård bold direkte i hovedet fra nær hold, hvilket afbrød kampen i 10 minutter. Schelle har det dog efter omstændighederne godt.

Silkeborg holdt stillingen 1-0 til pausen og fortsatte som sådan også melodierne i anden halvleg. Men 10 minutter før tid scorede OB et mål. Efter en afslutning endte en returbold for fødderne af midtbaneprofilen Julius Eskesen, der sikkert eksekverede udligningen i hus.

OB endte dog alligevel ikke med at få point ud af opgøret. To minutter før tid drev Anes Travljanin gæk med flere OB-spillere og prikkede til sidst bolden videre til Anders Iversen, som afgjorde fodboldkampen. 2-1 vandt Silkeborg over OB. SIF kommer dermed op på otte point for ni kampe, mens OB har fem point for syv kampe i U/17 Ligaen.

Du kan se highlights fra opgøret i videoen herunder:

In this article