Topholdet smed point til Silkeborg i U/19-ligaen

Embed from Getty Images

På trods af en føring på 2-0, måtte FC Nordsjællands U/19-hold nøjes med 2-2 mod Silkeborg.

FC Nordsjælland var kommende flyvende fra start i U/19-ligaen med fire sejre og én uafgjort i de første fem kampe. I lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg, som dog også har fået en fin start, burde FCN have sikret sig sin femte sejr.

Begge hold havde mange chancer i første halvleg, men stillingen i pausen var 0-0. I de næste 45 minutter begyndte målene dog at rasle ind. Oliver Miltoft bragte FC Nordsjælland foran med 1-0 efter 55 minutter, da han tacklede bolden i mål efter en fejl fra Silkeborgs keeper. Tyve minutter senere bragte Benjamin Lund også hjemmeholdet foran 2-0, og FC Nordsjælland have kørt kampen hjem derfra.

Sådan gik det dog ikke. Silkeborg indledte en slutspurt af de større, og med scoringer i det 82. og 89. minut af hhv. Valence Nambishi og Thomas Santos kunne Silkeborg rejse hjem med det ene point i bagagen.

FC Nordsjælland fører stadig U/19-ligaen med ét point ned til Esbjerg, som dog har spillet en kamp mindre.

 

In this article