U/17 mestrene skuffede mod Randers

Brøndby formåede for tredje kamp på stribe ikke at vinde, da man tidligt lørdag eftermiddag gæstede Kronjylland og Randers. En chancerig kamp sluttede ganske overraskende uden hverken mål eller vinder.

Sidste sæsons guldvindere fra Brøndby har haft en ustabil start på sæsonen. Holdet har en lang række spillere udtaget til U/16- og U/17-landsholdet, og derfor har holdet ikke trænet kontinuerligt sammen, og der har generelt været mange afbrydelser. Det har påvirket resultaterne. Brøndby gik til kampen med to uafgjorte resultater.

For begge hold gjaldt det, at det var over tre uger siden at man sidst havde været i kamp, så derfor var det svært at pege på, hvem der var favoritter til at løbe afsted med sejren. For Randers var kampen den fjerde i streg på hjemmebane, og de tre foregående havde kastet syv point af sig. Jo, hestene havde grund til at være optimistiske..

Første halvleg var en lige forestilling, hvor begge hold følte at de var i kontrol. Gæsternes pres fungerede dog ikke særlig godt, og det gav chancer til randrusianerne, som burde have bragt sig foran af flere omgange. Det burde Brøndby dog også. Alt i alt var der chancer til en 3-3-kamp, men de unge spillere manglede skarpheden, og derfor 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte tendensen. Begge hold producerede rigeligt med chancer, men atter manglende den effektivitet og kynisme, som vinder fodboldkampe. Som anden halvleg skred frem trådte flere af Brøndbys mange landsholdsspillere i karakter, og mod kampens slutning var sjællænderne det dominerende hold. Men hvad nytter det, når man ikke kan score? Kampen sluttede 0-0.

Begge hold kunne efter opgøret med rette være utilfredse. At den kamp sluttede uden scoringer, er et mirakel af de større.

In this article