Ungdomsspiller gennem ti år stopper i Esbjerg fB: Følte sig dårligt behandlet

Foto: EfB.dk

U/19-spilleren fra Esbjerg, Joachim Puggaard, har valgt at stoppe efter over ti år i klubben. Ifølge vores oplysninger, fordi han følte sig dårligt behandlet.

Esbjergenserne fører i øjeblikket U/19 Ligaen, og har i de seneste sæsoner spillet med om medaljerne i den landsdækkende U/19 Liga. Derfor synes alt at skulle være fryd og gammen på Esbjergs fB’s U/19-hold.

Det virker dog ikke som tilfældet.

Ifølge vores oplysninger, valgte en frustreret Joachim Puggaard, ungdomsspiller i den vestjyske klub i over ti år, nemlig natten til søndag, i selskab med et par tidligere holdkammerater, at kontakte sin træner, René Christiansen, over telefon med nedladende bemærkninger grundet længerevarende frustrationer over dårlig behandling fra klubben. Episoden har ifølge vores oplysninger fået ham degraderet til andetholdet i klubben, hvor han i stedet selv har valgt at skifte klub. 

LÆS OGSÅ: Tre eks EfB-talenter raser over dårlig behandling: Er trænerne nikkedukker?

D’ BOLD har derfor forelagt oplysningerne om episoden med Puggaard, som har gjort, at han ikke længere er en del af U/19-truppen, for klubbens træner, René Christiansen, da den nu tidligere Esbjerg-spiller ikke ville udtale sig. Han vil dog ikke associeres med episoden. Han fortæller, at Puggaard selv valgte at skifte klub, og at klubben på ingen måde har straffet ham for dårlig opførsel.

– Han har valgt selve at skifte klub, så mere er der ikke i det, fortæller Christiansen til D’ BOLD og fortsætter:

– Klubben har ikke givet spilleren nogen straf overhovedet. Joachim snakkede jeg med søndag aften, hvor vi snakkede pænt om det. Han meldte søndag, at han gerne ville skifte ud til Varde, og så snakkede vi om, hvordan det skulle foregå.

– Det er klart, at vi begge nok havde en forventning om, at han skulle spille mere på ligaholdet, end han har gjort. Derfor ville han skifte ud til Varde, for det er der hans venner er, og dem han går rigtig meget sammen med.

Klubbens A+-træner, Jens Letort, vil ikke kommentere sagen.

Joachim Puggard er altså derfor nu fortid i Esbjerg, hvorfor den 18-årige venstrebensspiller har spillet sin sidste kamp for Esbjerg i denne omgang – også selvom sæsonen end ikke er færdigspillet.

In this article