AB-angriber til prøvetræning i Østrig

Embed from Getty Images

AB’s unge angribertalent Emil Holten har den seneste uge været til prøvetræning i østrigske FC Liefering.

Emil Holten vendte i går hjem til træningsbanerne på Skovdiget efter en uge i Østrig. Her har den unge angriber været til prøvetræning i FC Liefering, hvor den tidligere FC Midtjylland-ungdomsspiller Asger Sørensen også har sin daglige gang.

19-årige Holten beskriver oplevelsen i positive vendinger overfor D’BOLD, og vil ikke afvise et udlandskifte i den nærmeste fremtid:

– Det er noget, jeg må se på, hvis det bliver aktuelt. Det skal være det rigtige skifte til udlandet, for at jeg kan udvikle mig. Jeg vil ikke gøre det bare for at skifte.

FC Liefering spiller i den næstbedste østrigske række, og fungerer som udviklingsklub for mastodonterne i østrigsk fodbold, Red Bull Salzburg. Liefering har meddelt Emil Holten, at de det næste halve år vil have scouts ude til AB’s kampe for at holde øje med angriberens udvikling.

 

 

In this article