FCM U/19 sikkert videre i UEFA Youth League med endnu en sejr

FC Midtjyllands U/19-hold er efter endnu en sejr videre i UEFA Youth League efter en samlet sejr mod Legia Warszawa på 5-1 over to kampe.

2-0 endte det første opgør mellem FC Midtjylland U/19 og Legia Warszawas ditto i denne sæsons udgave af UEFA Youth League. Mads Vang scorede i anden halvleg til 1-0, mens Gloire Rutikanga scorede i dommerens overtid på straffespark.

Det var også Rutikanga, der var på pletten for FC Midtjylland i returopgøret i Polen, ved det første mål. Efter et flot opspil ude i højre side, får Rasmus Nissen Kristensen opsnappet bolden og lægger bolden til rette foran et frit mål til Rutikanga, der sender bolden i mål.

Midtjyderne var bedst på bolden og lod ikke Warszawa få mange chancer foran ulve-målet, som blev vogtet af Andreas Raahauge, som stod en fin kamp, da han ikke rigtig havde en chance ved polakkernes mål, der blev scoret på straffespark.

Rutikanga var i anden halvleg igen på pletten for ulvene, denne gang var det straffesparkspletten, hvor han satte bolden ind bag Warszawas målmand.

Både Midtjylland og Legia havde dog haft nogle store chancer, inden Rutikanga øgede ulvenes føring.

Der skulle dog kun gå fire minutter inden Mads Døhr Thychosen, som i øvrigt også spillede en flot kamp, kunne øge føringen yderligere til 3-0, da han opsnappede en dårlig aflevering i Legia-forsvaret, og derefter sikkert scorede.

Warszawa fik reduceret til 3-1 efter 72 minutters spil, da de fik et dumt straffespark, set fra Midtjyllands side, og straffesparksskytten satte sikkert bolden i mål, da Raahauge sprang til den forkerte side.

Midtjydernes Rasmus Nissen var dog hurtigt oppe i den anden ende og fik sendt et skud på overliggeren kun to minutter senere.

To minutter før den ordinære spilletid løb ud fik FCM endnu engang sendt bolden i kassen, men der blev dømt offside.

Kampen blev fløjtet af efter to minutters tillægstid. Thychosen nåede en sidste chance til ulvene, men blev dømt offside.

FC Midtjylland viste sig igen at være det stærkeste mandskab på banen, og vandt en sikker samlet sejr på 5-1 over Legia Warszawa og er nu videre til næste runde i UEFA Youth League, hvor de kan møde Atlético Madrid eller Arsenal.

 

In this article