FCN U/19 sejrede i lokalbrag

FC Nordsjællands U/19-mandskab sejrede med 4-1 i lokalbraget på udebane mod Lyngby. Fire forskellige FCN-spillere kom på måltavlen.

FC Nordsjælland er ubesejrede i denne sæson af U/19 Ligaen, og det står stadigvæk ved magt efter lørdagens lokalbrag mod Lyngby.

Her vandt de ungre tigre nemlig med hele 4-1. Første halvleg var generelt set styret af gæsterne fra Farum, der bragte sig i front efter små 11 minutters spil ved Mathias Jensen, der kynisk udnyttede, at Lyngby kludrede i det i de bagerste geledder.

Midtbanespilleren Lucas Haren øgede til 2-0 efter cirka en halv time, hvor han puttede bolden det sidste stykke indover målstregen, efter at Lyngby-målmand Jonas Elkjær ellers havde reddet en afslutning i første omgang.

Lyngby-spillerne gik bagud 0-2 til pause, men kom positivt indstillet ud til anden halvleg. Et par chancer blev det til, men FCN var ligeså farlige i den anden ende af banen. Tyve minutter før slutfløjtet blev sagerne definitivt afgjort ved at Emre Mor scorede på sin tidligere hjemmebane.

Lyngbys Lorent Callaku fik pyntet på resultatet, som blev 4-1 til FC Nordsjælland. Adnan Mohammad nåede nemlig at score på en friløber i kampens overtid.

Lyngby ligger placeret som nummer ni i U/19 Ligaen. FC Nordsjælland derimod holder kort snor til Silkeborg på førstepladsen. FCN’erne står noteret for 17 point på fjerdepladsen blot to point bag Silkeborg og tilmed med en kamp i hånden.

Se alle kampens fem mål her:

In this article