Jønsson efter selvmål: Ikke meget at gøre

Embed from Getty Images

22-årige Jens Jønsson har i denne sæson leveret et par svipsere her og der, og i dagens hjemmekamp mod Brøndby, var han igen involveret i en uheldig situation, da han lavede et selvmål efter 25 minutters spil.

Denne første halvsæson har ikke været helt som Jens Jønsson gerne selv ville have haft det. 22-årige Jønsson har nemlig været involveret i flere meget uheldige situationer, bl.a tidligere på sæsonen hvor han to gange har været direkte årsag i modstanderens scoringer. I dag var han det så på ny da Brøndby gæstede Aarhus.

Unge Jønsson har gang i en dårlig stime mod Brøndby. I AGF´s første møde med Brøndby headede han bolden tilbage mod en presset Steffen Rasmussen, hvorefter Teemu Pukki kunne score for Brøndby og i dag var han endnu en gang udstillet uheldigt da han lavede selvmål i det 24. minut. Men Jønsson selv tager det ikke så tungt.

“Der var ikke så meget at gøre, hvis jeg ikke havde kastet mig ned, så havde Pukki stået klar bagved til at putte den ind. Det tog jeg ikke så tungt, og det var bare om at komme hurtigt videre”, siger han.

22-årige Jens Jønsson kunne dog alligevel ånde lettet op til sidst da Danny Olsen fik udlignet med et godt lob over Brøndby-keeper Frederik Rønnow. Jønsson var dog også efter kampen ude at rose holdet for en flot indsats.

Vi havde optræk til mange gode chancer, men vi formåede ikke at omsætte dem. Vi leverede en helstøbt indsats, og det skal vi bygge videre på, men det var ærgerligt. Det var et fint resultat, men vi kunne ligeså godt have vundet”, siger Jens Jönsson.

Med 1-1 hjemme mod Brøndby er AGF placeret på niendepladsen med ni point ned til stregen og Hobro.

In this article