Lige ved og næsten for U/19-landsholdet i EM-kvalifikationen

Det danske U/19-landshold spillede 1-1 mod Island tirsdag eftermiddag i en EM-kvalifikationskamp, efter islændingende udlignede i overtiden.

Det danske U/19-landshold lagde godt ud tirsdag eftermiddag, da de skulle møde Islands ditto i en EM-kvalifikationskamp. Kasper Dolberg skød nemlig danskerne foran 1-0, efter et oplæg fra Jacob Bruun, efter kun tre minutters spil.

Men efter et kvarter er spillet mere ujævnt, da banen også er meget tør og langsom, og Island tog over på spillet. De skabte flere gode chancer, men danskerne stod godt i mod, selvom spillet ikke er det kønneste.

Efter 37 minutter fik Emre Mor raget et gult kort til sig, og syv minutter senere får Dolberg endnu en chance foran mål, men skyder lige på målmanden. Det er sidste reelle chance inden pausen. Spillet flød ikke rigtig for nogen af holdene, og der blev kæmpet rigtig meget.

Danmark får en chance forholdsvist hurtigt inde i anden halvleg, men den islandske målmand sætter en fin fodparade på, og redder i denne omgang for sit hold. Efter 62 minutters spil erstatter Magnus Christensen Jacob Bruun på midtbanen. Og fem minutter senere rammer Danmark overlæggeren efter et hjørnespark.

Efter 73 minutters spil kommer Daniel Stückler på banen i stedet for Mads Døhr Thychosen, og Danmark presser for alvor på, for at få endnu en scoring. Det samme gør Island dog også, og med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, bliver Rasmus Kristensen erstattet af Mikkel Kallesøe.

Men inde i dommeres tillægstid sker det, som bare ikke må ske. Island udligner til 1-1. Og derefter slutte kampen.

Næste udfordring for danskerne i kvalifikationen er Malta.

Startopstilling: Iversen, Rokkedal, Nicolaisen, Gartenmann, Munksgaard, Bruun (Christensen 62′), Skytte, Dolberg, Mor, Kristensen (Kallesøe 87′), Thychosen (Stückler 73′)

Mål: 3′ – Kasper Dolberg til 1-0 til Danmark

90+’ – Island udligner til 1-1

In this article