Lyngby U/19 kravler forbi AGF efter sejr på Fredensvang

Lyngby U/19 tog teten i weekendens opgør mod AGF, og det viste sig at være en god idé. 

Både Lyngby og AGF havde behov for points, forud for deres møde i U/19 Ligaen lørdag. Gæsterne fra Lyngby var dog mest veloplagt, hvilket afspejlede sig i det meste af kampen.

Specielt i starten af kampen var det tydeligt. Lyngby kom frem til flest chancer, hvor de mest farlige forsøg kom fra landsholdsspillerne Mads Kaalund og Jens Odgaard. Inde på stregen havde AGF-keeperen dog en fornem dag, hvor han snuppede flere gode forsøg.

I anden halvleg fortsatte det fine spil fra De Kongeblå, og igen kombinerede de førnævnte landsholdsspillere fint, denne gang også med Oliver Kjærgaard, og de tre lykkes at opsætte Odgaard til en målscoringschance, som han fornemt udnyttede til 1-0.

AGF tog efter scoringen mere over, men fik trods overtaget ikke udnyttet det til at få udlignet. Lyngby havde ligeledes et par chancer til at komme på 2-0 og dermed lukke kampen, men heller ikke dette lykkedes.

De kunne dog til gengæld glæde sig over deres tidligere føringsmål, som sikrede dem 1-0-sejren i det jyske. Sejren sender dem op på en niendeplads, mens AGF ligger to points under dem på en 11. plads.

 

In this article