FC Nordsjælland U/17 satte flot punktum mod Randers

De guldjagtende tigre fra Farum gæstede lørdag eftermiddag Randers i U/17 Ligaen. Nordsjællænderne viste ingen slinger i valsen, og vandt kampen med 0-2.

De har en mission, FC Nordsjælland. I sidste sæson glippede guldet i sidste sekund, og man måtte nøjes med sølv. I år er målet guld, men man har allerede mistet for meget terræn til FCK, som ret suverænt indtager førstepladsen.

Der er der ikke plads til flere forbiere.

Lørdag var man på en udebanetur af de helt lange. 06.15 satte tigrenes holdbus kurs mod Kronjylland. På det tidspunkt lå de fleste Randers-spillere formentligt stadig og sov.

Og det gjorde de også i kampens start. Efter blot fem minutter var hestene nemlig bagude. Gæsternes Mads Højlund, som i skrivende stund blot er U/15-spiller, assisterede U/17-landsholdsspiller Nicklas Strunck Jakobsen, som gjorde det til 1-0.

Det var en mareridtsstart for Randers, som igennem hele opgøret virkede atypisk tamme. Hvor den vanlige heroisk og aggressive stil blevet af? Måske de lyseblå var gået på juleferie..

For det var FC Nordsjælland der sad på både spillet og chancerne i første halvleg, som desuden var præget af en heftig regn og vind, hvilket gjorde det hele en smule rodet og usammenhængende.

I anden halvleg var Randers’ farligste igennem kampen, (og hele sæsonen) Mads Mølvadgaard tæt på, da hjemmeholdet brød gæsternes spil, men Mølvadgaard misbrugte chancen for udligning. Det samme gjorde kronjyde Jesper Steendahl ikke lang tid senere, og som anden halvleg gik, sad man mere og mere med fornemmelsen af, at Randers bare ikke havde, hvad der skulle til, for at vinde.

Tre minutter før slutfløjtet lukkede og slukkede Mikkel Damsgaard så kampen, da han udnyttede et koks i værternes forsvar og med sit andet sæsonmål gjorde det til slutresultatet 0-2.

In this article