FCM møder Atlético Madrid i Youth League

Embed from Getty Images

FC Midtjyllands bedste ungdomshold skal ud i en knald eller fald kamp mod spanske Atlético Madrid om at komme i 1/8-finalen i UEFA Youth League.

Mens FC Midtjylland både får noget af en hård nød at knække og en stor oplevelse i Europa League mod Manchester United, så var klubbens succesrige U/19-hold også med i bowlen, da der i dag blev trukket lod til play-off-kampene om at komme med i 1/8-finalerne i Ungdommens Champions League – UEFA Youth League.

FCM var med i bowlen via deres kvalifikation igennem den såkaldte mesterskabsrute, og ville ende op med at trække en toer fra en af gruppespillene i turneringen. Her var det spanske Atlético Madrid, der blev parret med danskerne. Atlético blev nummer to i Gruppe C tre point bag Benfica.

– Det er rigtig fedt at trække sådan et hold, når man kigger på, hvad vi ellers kunne have trukket. Vi håbede meget på, at det blev dem, da der kun var Dynamo Kiev og Atlético tilbage som mulige modstandere, så det er rigtig fedt, siger klubbens U/19-cheftræner, Kenneth Andersen, til klubbens hjemmeside.

Selvom modstanderen lyder som en uoverkommelig, så er ulvene ikke helt ukendte med det spanske hold.

– Vi slog dem 3-0 sidste år i Bellinzona Cup, og ud af de 18 spillere, som de har udtaget i år, er der 11 med fra dengang, hvor ti af dem også har spillet, så vi kender lidt til dem på forhånd, selvom det er svært at sammenligne, siger Kenneth Andersen.

FC Midtjylland får hjemmebanefordelen i kampen, som spilles på MCH Arena enten d. 9. eller 10. februar.

In this article