U/19 Fynboer kunne ikke hamle op med nordsjællandske tigre

OB U/19 kunne ikke finde fodfæste på Farums kunstgræstæppe, og det blev derfor en lang eftermiddag for de blåhvid-stribede. 

Selvom FC Nordsjælland var uden angrebsprofilen Emre Mor, der i weekenden fik debut for FC Nordsjælland, og blev kåret som Ugens Superliga-talent af D’ BOLD, så var det et veloplagt mandskab, der lørdag tog i mod dagens gæster fra Odense.

Lige fra starten tog hjemmeholdet teten, og var adskillige gange tæt på en føring mod de fynske gæster fra OB. Heldigvis for gæsterne overlevede de første halvleg med nød og næppe, og kunne gå til pause uden forandring på måltavlen.

I anden halvleg skulle det dog ændre sig. OB levede fortsat på sine kontraangreb, men de blev sjældent til noget, og i stedet fandt FC Nordsjælland noget kynisme frem.

Efter 67 minutter kunne Jacob Johansson nemlig nette til 1-0 for hjemmeholdet, da han udnyttede Martin Freeses præcise indlæg fra højre side.

OB faldt dog ikke helt sammen efter scoringen, og selvom de havde svært ved at finde fodfeste, holdt de tigrene fra mål i et godt stykke tid endnu, og hvis dommeren havde fløjtet af uden tillægstid, så havde OB nok kunne gå i omklædningsrummene relativt tilfredse med, at de kun havde tabt med ét, men sådan skulle det ikke gå.

For i kampens sidste minut blev Daniel Skov nedlagt i fynboernes felt, og kaptajnen Andreas Skovgaard svigtede ikke fra ellevemeterpletten. 2-0.

Og som om det ikke skulle være nok, så afsluttede FC Nordsjælland forestillingen ved at score til 3-0 i fire minutters tillægstid. Her var det Victor Nelsson, der udnyttede et fint oplæg fra Viktor Tranberg.

Sejren betyder, at FC Nordsjælland fastholder deres førsteplads, og fortsat er ubesejret i Ligaen, mens OB forbliver på deres kedelige 10. plads.

Se målene fra kampen her:

In this article