Randers-talent fik kontrakt i fødselsdagsgave

Man kan ønske sig mange ting i fødselsdagsgave, og for Randers-talentet Sune Balle var ønsket en ungdomskontrakt. Ønsket gik i opfyldelse.

Den daværende 14-årige Sune Balle kunne ikke have ønsket sig noget bedre, end hvad han fik som sin 15-års-fødselsdagsgave – en ungdomskontrakt.

Det er naturligvis noget, som glæder den unge U/15-spiller, der i sin tid kom fra Vorup FB, der – ligesom spillerens nuværende klub, Randers Freja – er en moderklub til Randers FC,

– Jeg er rigtig glad og for det har været min drøm, så længe jeg kan huske, fortæller U/15-spilleren Sune Balle, til klubbens officielle hjemmeside, randersfc.dk, og roser efterfølgende klubbens værdier, som han føler står overens med sine egne:

– Jeg kan godt lide at spille fodbold i Randers, fordi klubbens værdier passer fint til mine egne holdninger, og jeg ser frem til de næste år i Randers, hvor jeg vil gøre alt for at forfølge mine videre drømme.

Meget af kreditten fra spilleren selv går til sin nuværende træner, Fatah Abdirahman, som han roser for sin behandling af spillerne – både kollektivt og individuelt. Træneren selv er heller ikke bleg for at fortælle om den unge forsvarsspillers kvaliteter, og kalder ham ‘en forsvarsspiller med stort F’.

– Han (Sune Balle, red.) er en af de dygtigste spillere mand mod mand i sin årgang, og er derudover hovedstødsstærk og har et stort fysisk mod, fortæller Fatah Abdirahman til klubbens hjemmeside, og fortsætter med at rose spillerens indstilling til spillet og holdet:

– Sune er dedikeret, har ambitioner og stiller krav til sig selv. Han vil ”slå ihjel” for at holde nullet, fortæller Abdirahman, og tilføjer at spilleren, på trods af sine forbedringsområder, er en interessant spiller at følge, og er en spiller af stort potentiale.

Kontrakten blev underskrevet på BioNutria Park Randers, Randers FCs hjemmestadion, den 8. januar 2016, og kontrakten binder spilleren i klubben i de kommende tre år.

 

In this article