Anerkendt Nike-talentprogram til Danmark

De har produceret spillere, der til daglig spiller i Celtic og Ligue 1, og nu kommer de til Danmark. Nike Most Wanted søger de dygtigste danske fodboldtalenter til dette års program. 

Til foråret kommer Nike til Danmark med deres anerkendte og relativt nye talentprogram, Nike Most Wanted. Det famøse sportsbrand søger nye danske fodboldtalenter til deres akademi.

B93 ligger anlæg til optagelsesprøverne, der finder sted den 11. marts klokken 08:00. De dygtigste spilere vil blive tildelt en plads ved et international udstillingsvindue, hvor udvalgte vil blive tildelt en plads på Nike Academy.

Nike Most Wanted, tidligere kendt som The Chance, har siden 2010 skabt flere professionelle fodboldspillere via deres akademi. Blandt de mest kendte er australske Tom Rogic, der til daglig spiller i Celtic, og Abdul Waris, tidligere Lokomotiv Moskva- og nuværende FC Lorient-spiller.

Man skal være mellem 16 og 21 år gammel for at skrive sig op til en prøvetræning. Tilmeldingen finder sted her, og alle der melder sig til modtager et fire ugers træningsporgram udarbejdet som et selvtræningsprogram af dygtige trænere og eksperter fra Nike Football.

Herunder kan du se højdepunkter fra Nike Academys kamp mod FC Barcelonas U/19-hold fra sidste sæson:

In this article