Rasmus Nissen: Er ligeglad med hvor mange mål vi lukkede ind

Rasmus Nissen var en vigtig spiller for FC Midtjyllands U/19-hold, da de onsdag aften vandt over Atlético Madrid i UEFA Youth League, og forsvarede deres eksistens i turneringen.

Onsdag aften var Atlético Madrids U/19-hold på besøg på MCH Arena i Herning, hvor de skulle møde FC Midtjyllands U/19-drenge i UEFA Youth League-turneringen. Og det var en rigtig seermagnet, at det spanske hold var kommet helt til Herning for at spille fodbold. Hele 2250 mennesker var nemlig troppet op på stadion for at støtte de unge ulve i jagten på at komme videre i turneringen.

Midtjydernes anfører, Rasmus Nissen Kristensen, NK, var meget begejstre for, at så mange var dukket op på stadion for at støtte holdet.

– Det var fantastisk, en sand fornøjelse. Der var mange sidste gang, men den her gang havde de steppet en tak eller to op, og det kunne man mærke derinde (på banen, red.). Jeg tror også det er deres fortjeneste, at vi går hen, og vinder i dag, fortæller Nissen til D’ BOLD.

NK, som Nissen bliver kaldt blandt holdkammerater, var også helt ligeglad med, hvor mange mål holdet havde lukket ind i kampen. Han var bare glad for, at de tog sejren til sidst. Også selvom kampen endte 4-4 i den ordinære spilletid.

– Lige nu er jeg fuldstændig ligeglad med hvor mange mål vi lukker ind, jeg er bare glad for, vi er gået videre. Men det er klart, vi skal hjem og se på nogle ting, for det nytter ikke noget vi bliver ved med at lukke fire mål ind i hver kamp. Men jeg har det også som om den her kamp, det var bare sin egen kamp. Altså det er svært at sætte den i bås, forklarer han efter kampen til D’ BOLDs udsendte, og fortsætter om holdet generelle form i turneringen:

– Jeg synes vi har spillet fremragende. Det er den første kamp i dag, som vi spiller uafgjort, men ellers har vi jo vundet alle. Og vi spiller i dag med sindssygt stort mod, sindssygt stor mental robusthed og så spiller vi sammen som et hold. Og det er derfor vi her, hvor vi er nu.

Eftersom kampen endte uafgjort efter de ordinære 90 minutter, skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence. Noget Nissen ikke var særpræget vild med, da det ikke ligefrem er hans primære færdighed at sparke bolden i mål fra straffesparkspletten.

– Det var lige på grænsen. Straffesparkskonkurrence er umiddelbart ikke min spidskompetence, så jeg var faktisk lidt nervøs for, at det var mig, skulle til pletten. Heldigvis klarede de andre ærterne, og vi fik sejren, siger Nissen mens han griner lidt nervøst.

NK spillede en fremragende kamp, og var en vigtig faktor for FC Midtjylland meget unge hold, da han trådte til med sin rutine og glasklare talent i kampens hede. Ulvenes anfører ledte vejen gennem hele kampen, og det var tydeligt for enhver på og uden for banen. Det resulterede også i, at midtbanespilleren blev kåret som kampens spiller.

På godt jysk sender Nissen dog tankerne videre til holdet.

– Det er selvfølgelig en dejlig personlig anerkendelse at få, det er altid dejligt. Men typisk jysk, så er det vigtigste sejren. 

In this article