U/19-topscorer vælger Danmark fra

Embed from Getty Images

Til trods for 22 ungdomslandskampe for Danmark vælger FC Nordsjællands Emre Mor det tyrkiske landshold 

Efteråret har for Emre Mor været ualmindeligt flot. Det er blevet til 7 mål i 11 kampe i U/19-ligaen, hvilket gør ham til delt topscorer, derudover har han fået Alka Superliga-debut og skrevet under på en ny kontrakt for tre-et-halvt år. Dette var nok til at Emre Mor i november måned var rygtet til store klubber som Manchester United og Liverpool.

Den 18-årige kant- og angrebsspiller har derfor givet håb til mange danske landsholdsentusiaster. Men dette håb er ny blevet slukket da Emre Mor, med tyrkiske forældre, meldte i dag ud, at han fremover vil tørne ud for Tyrkiet.:

– Jeg har besluttet mig for at spille for det tyrkiske landshold. Jeg er meget glad og stolt af at repræsentere det tyrkiske landshold, skriver Emre Mor således på sin Instagram-profil

Det betyder altså også, at han ikke vil få flere end de 22 ungdomslandskampe i den rød/hvide-trøje.

Emre Mor kom til Nordsjælland fra Lyngby tilbage i januar 2015. 

 

In this article