Hattrick sikrede HB Køge U/17 første sejr over Brøndby U/17

Brøndby skulle følge op på sidste uges sejr og HB Køge skulle komme tilbage fra nederlaget til FC Midtjylland i sidste runde, da de to mandskaber lørdag eftermiddag mødtes på Midtsjælland.

Sidste års mestrer, Brøndby, skulle lørdag eftermiddag en tur til det midtsjællandske, hvor svanerne fra HB Køge var værter.
Det var dog klart værterne der kom bedst fra start, til trods for nederlag i sidste runde.
HB Køge kom endda så godt fra start, at der ikke skulle gå mere end 30 sekunder inden Elias Sørensen havde bragt værterne i front.
Gæsterne nåede ikke at få mange ben til jorden, inden Elias Sørensen var på spil mindre end tre minutter senere og forøgede hjemmeholdets føring til 2-0. Og bedst som gæsterne øjnende muligheden slog Elias Sørensen til for tredje og sidste gang og fuldendte sit hattrick inden halvlegen var omme.
3-0 var stillingen ved pausen, og selvom gæsterne var forberedt på et energisk HB Køge-hold, havde de endnu ikke formået at finde løsningen.

Til gengæld fik Brøndby væsentlige flere chancer i anden halvleg, og udviste en styrket moral som anden halvleg skred frem.
Det resulterede desværre ikke i mål til de blå-gule og slutresultatet nåede derfor ikke at ændre sig. HB Køge vandt 3-0 over Brøndby, og fik dermed den første sejr nogensinde over et U/17-hold fra Vestegnen.

På trods af resultatet var Brøndbys træner, Albert Capellas, dog også langt mere tilfreds med anden halvleg:
– Vi ved, at vi er et bedre hold end det, vi viste i første halvleg, og derfor var det flot af drengene at spille en langt bedre anden halvleg og vise, at vi er et godt hold. Det er vigtigt for mig, hvordan holdet reagerer efter en skidt halvleg – for det er en del af deres fodbolduddannelse – og i dette tilfælde reagerede drengene rigtig positivt, fortæller træneren til klubbens egen hjemmeside.

In this article