Michaelsen om EM-kvalifikation: En fantastisk følelse

U/17-landstræner, Jan Michaelsen, roser sine spillere efter den sene sejr over Schweiz der sikrer deltagelse til U/17-EM i Azerbaijan til sommer


Da det det danske U/17-landshold onsdag mødte Schweiz kunne de med en sejr sikrer sig deltagelse ved det kommende Europamesterskab, der til sommer afholdes i Azerbaijan . Og det var da også en sejr som den danske U/17-landstræner kunne se sine spillere hive i land.

Det tog det lidt tid inden de danske drenge kom foran, til trods for, at der var rigeligt med chancer i første halvleg:
– Vi spiller rigtig fint i første halvleg og skaber to rigtig store chancer. Og vi burde måske have ført med en pind (mål, red.). (…) Jeg synes, at i første halvleg var vi bedst, fortæller Jan Michaelsen til DBU

Landstræneren sender også rosende ord afsted til den danske målmand, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Haugervig, som holdte danskerne inde i kampen, særligt da Schweizerne kommer frem til nogle farlige forsøg i slutningen af første halvleg:
– De har en stor dobbeltchance, hvor https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg (Haugervig, red.) tager et flot spark og en dobbeltredning på riposten, fortæller landstræneren

Til spørgsmålet om hvordan det er at skulle til U/17-EM i Azerbaijan til maj falder svaret prompte:
– Jamen, det er da en fantastisk følelse!

Spillerne derimod har ikke helt forstået endnu hvor stor en bedrift kvalifikationen den er:
– Jeg tror ikke helt, at drengene har forstået hvad det er de har opnået. Så de er lidt mere stille og trætte.

Der mangler dog stadig en sidste kvalifikationskamp mod Tjekkiet, som spilles på lørdag d. 2. april, og landstræner Michaelsen er ikke i tvivl om hvad forventninger til den kamp er:
– Vi skal lige gøre det færdigt. Vi mangler stadig en kamp mod Tjekkiet, og vi vil rigtig gerne have 9 point med til Baku (EM-slutrunden, red.). Så vi er slet ikke færdige endnu. Vi vil have mere ud af det her, det er helt sikkert, slutter en glad og stolt Jan Michaelsen af

In this article