Aprilsnar 2016

Tidligere på dagen bragte D’ BOLD et interview med FC Nordsjælland-spilleren Emre Mor, hvori der stod, at den unge angriber, til trods for at have annonceret for få uger siden, at han ville stille op for det tyrkiske landshold, at han nu havde fortrudt beslutningen, og alligevel stille op for det danske landshold.

Det holder dog derimod ikke jord. Det var naturligvis vores forsøg på en aprilsnar – og vi er da glade for den bare lykkedes en smule.

Emre Mor stiller derfor altså stadig op for det tyrkiske landshold og ikke det danske. Vi håber ikke, at vi har vildledt nogle for meget, og at I fremover fortsat vil læse med på siden for den bedste dækning om dansk ungdomsfodbold.

På vegne af redaktionen, ønskes du en rigtig god april-måned.

Nicolai Sabro Hansen, chefredaktør
sabro@dbold.dk

In this article