FC Nordsjælland forfremmer ung stopper

Embed from Getty Images

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med deres unge stopper, Viktor Tranberg, hvilket sender ham op i førsteholdstruppen til sommer.

Den 19-årige midterforsvarer, Viktor Tranberg, fik igår sin drøm opfyldt, da han skrev under på en ny kontrakt med hans klub, FC Nordsjælland. Den unge stopper spiller resten af sæsonen færdig med U/19-holdet, inden det fra sommer hedder Alka Superligaen.

– “En plads i Superligatruppen har hele tiden været mit store mål og en kæmpe motivationsfaktor. FCN er en klub, der giver de unge chancen, og jeg er klar til at arbejde hårdt for også at tage de næste skridt. Næste mål må være debut i Superligaen“, siger han til klubbens egen hjemmeside.

Om det bliver til debut i næste sæson er træner Kasper Hjulmands ansvar, men det tegner godt for den unge midterforsvarer. Sportsdirektør i klubben, Carsten V. Jensen, har nemlig haft et godt øje til unge Tranberg.

– “Viktor Tranberg har vist sig godt frem, både på U/19 holdet og i de mange træninger, han har deltaget i med Superligatruppen.  Det har alt sammen vist os, at vi har en fælles interesse i at arbejde videre med hans udvikling. Vi er derfor meget tilfredse med, at han til sommer kan komme på fuld tid og de næste to år kan vise, at vi har set rigtigt”, siger Carsten V. Jensen.

FC Nordsjælland er en klub der er kendt for at bruge mange af deres unge spiller, og med Viktor Tranberg får de endnu mere ungt blod i det relativt unge hold der løber rundt og spiller Superliga-fodbold. Tranbergs kontrakt løber til 2018.

In this article