Silkeborgs kommende løve nedlagde FCK U/19 og sikrede første forårssejr

Til sommer skifter Nicklas Røjkjær til FCK, og det er de sikkert glade for i hovedstaden, efter weekendens U/19 Liga-opgør. 

Tilbage i februar offentliggjorde den daværende U/19 Liga-topscorer og U-landsholdsspiller Nicklas Røjkjær, at han til denne sommer skifter Silkeborg ud med FC København. Fredag var han dog fortsat iført den røde dragt, da midtjyderne var i den danske hovedstad i forbinde med ligakampen mod FC København, og det opgør gjorde garanteret løverne glade over, at de i næste sæson slipper for at møde Nicklas Røjkjær.

For efter en halv time var det netop ham, der udlignede Julian Kristoffersens kluntede 1-0-føringsmål fra det 10. minut, da han iskoldt hamrede bolden ind i FCK-målet.

FCK havde chancer til en føring, men kort før pause var det gæsterne, der i stedet kom foran, da U-landsholdsprofilen Jeppe Okkels på en noget snæver måde, fik banket bolden i nettet til 2-1 på, hvad der lignede, noget tvivlsomt målmandsspil.

I anden halvleg var Julian Kristoffersen igen på pletten for FCK, da han i det 63. minut udlignede for hjemmeholdet, men 2-2-resultatet holdt kun i ganske kort tid, da Rasmus Lysdal seks minutter senere headede Jeppe Gertsens indlæg i mål til slutresultatet 3-2.

Med sejren rykker Silkeborg forbi netop FC København, således at der er to points margin mellem holdene på henholdsvis femte- og sjettepladsen. Løverne har dog en kamp i hånden.

Se målene fra kampen her:

In this article