15-årige Mikkel Aaen rykket op på FCMs akademi

 

Embed from Getty Images

Forsvarsspilleren Mikkel Aaen på 15 år er netop blevet rykket op på Akademiet i FCM.

FCM-talentet Mikkel Aaen er på baggrund af sine fodboldmæssige kvaliteter blevet forfremmet til en plads på Akademiet i det midtjyske. Den 15-årige midterforsvarer er 1,93 meter høj, men har udover sin hovedstødsstyrke også andre evner.

– Mikkel er en hurtig og stærk duelspiller, der er god i såvel korte som lange pasninger. Han kan fortsat udvikle stabilitet og sit tekniske niveau, men der er ingen tvivl om, at han besidder et stort potentiale, fortæller FCMs akademichef Flemming Broe.

Også Mikkel Aaen selv er glad for udvidelsen af samarbejdet.

– Jeg har trænet derude et par gange (i akademiet, red.), og jeg har set midterforsvarere fra ældre årgange klare sig godt. Jeg kender Nicolai Damkjær, som er på Akademiet, og han taler positivt om det. Nu har jeg været i FC Midtjylland i tre år, og jeg er glad for, at jeg kan blive ved med at udvikle mig i klubben, fortæller den tårnhøje forsvarsspiller, der kom til FCM fra Mejrup GU for tre år siden.

Mikkel Aaen starter på Akademiet efter sommerferien.

 

In this article