Duelund satte gang i Midtjylland-comeback

Mikkel Duelund udlignede til 1-1 i det 88. minut, da FC Midtjylland kom tilbage og vandt 2-1 over Randers.

FC Midtjylland havde brug for en sejr i dagens opgør ude mod Randers FC for at holde i liv i håbet om sølvmedaljerne.

Ulvene fra Heden havde stortalentet Rasmus ‘NK’ Nissen med fra start i det vigtige opgør i Kronjylland, som bød på en lige første halvleg med gode muligheder til begge hold. Randers havde en masse gode muligheder på omstillinger, mens Midtjylland var mere tålmodige i det opbyggende spil.

Ingen af holdene fik hul på bylden i første halvleg, så stilling forblev som den startede – 0-0.

I anden halvleg skulle der så ske lidt mere end i de første 45 minutter. Randers kom allerede foran ti minutter inde i halvlegen, da Mandla Masango bragte værterne i front.

Ti minutter senere var gæsterne så tæt på udligningen, men Rilwan Hassan sparkede sit forsøg på overliggeren tæt på mål.

Efter 77 minutter blev der skiftet ud mellem talenterne, da Rasmus Nissen gik ud og ind kom Mikkel Duelund. Det viste sig at være en ganske fornuftig beslutning, for med tre minutter igen tog Duelund en fremragende tur gennem Randers-feltet og sparkede kuglen ind i netmaskerne med sin udligning til 1-1, som var hans femte mål i sæsonen.

Det viste sig at midtjyderne skulle have alle tre point med hjem, da Martin Pusic dybt inde i overtiden sparkede 2-1 målet ind på straffespark. Derfor tog Midtjylland alle tre point og er nu stadig kun tre point efter Sønderjyske på andenpladsen.

Næste opgør for de sultne ulve er torsdag aften, når de ude møder AaB.

In this article