Målscorer Pohl: Ærgerligt tidspunkt for sommerferie

Embed from Getty Images

20-årige Jannik Pohl kom på måltavlen for første gang i Alka Superligaen, da AaB mødte OB. 

Blot 48 sekunder gik der af kampen mellem OB og AaB i går, før den unge angriber, Jannik Pohl, viste klassen ved at bringe AaB i front med 1-0 i Odense.

Udover at score sin første kasse for AaB i Alka Superligaen, var det også første gang, at den unge Pohl spillede samtlige 90 minutter af en Alka Superliga-kamp. Derfor var han, som den nok eneste, ret ærgerlig over, at sæsonen nu er gået på hæld.

– Det var superrart at få lavet det første mål. Jeg synes egentlig, at jeg er kommet frem til chancerne igennem hele foråret, og de sidste par kampe synes jeg, at jeg har afsluttet rigtigt, så nu er det nærmest lidt ærgerligt, at vi skal på ferie, når jeg føler, at jeg har fundet målformen, siger Jannik Pohl til Nordjyske.

Jannik Pohl nåede i alt syv optrædener for aalborgenserne i den nu forgange Superliga-sæson.

In this article