OB U/15 fik tiendepladsen ved Kevin de Bruyne Cup

OB U/15 måtte nøjes med en tiendeplads, da de i weekenden var til Kevin de Bruyne Cup i Belgien.

OB’s U/15-drenge dragede i weekenden til Belgien, hvor den stod på Kevin de Bruyne Cup. De 12 hold i turneringen blev delt ind i fire grupper á tre hold. OB kom i pulje med FC Barcelona og AZ Alkmaar, som begge skulle mødes lørdag.

I første kamp gjaldt det så opgøret mod de spanske stortalenter fra Barcelona. OB kæmpede bravt og gav den 100% i hver eneste duel, men den spanske stormagt var en for stor mundfuld for de unge fynboere, der knebent tabte 1-0.

I den anden gruppekamp mødte de hollandske AZ Alkmaar, som skulle slås for at spille med om de sjovere placeringer. Her tabte OB også 1-0 efter en kamp, hvor danskerne faktisk var bedst og havde fortjent sejren. Med to nederlag i bagagen blev OB’erne sidst i deres, og skulle derfor om søndag spille placeringskampe om 9.-12.-pladsen med de tre andre tre’ere.

Det viste sig at være Wolfsburg, Tottenham og Everton, der skulle dystes i mod om niendepladsen. I første kamp tabte OB for tredje kamp i træk, da Wolfsburg vandt 2-1. Herefter gik det bedre for OB, som først vandt med 4-1 over Tottenham og til sidst slog Everton med 1-0. Derfor ender fynboerne på tiendepladsen over de to engelske hold.

Benfica endte med at vinde turneringen med en 5-1 sejr i finalen over Austria Wien.

In this article