Avis: Portugisisk interesse for Maxsø

Embed from Getty Images

Ifølge et portugisisk medie er SC Braga interesserede i FC Nordsjællands Andreas Maxsø, som har kontraktudløb til sommer.

Ifølge en portugisisk avis, A Bola, er det portugisiske storhold SC Braga interesserede i Andreas Maxsø, 22, der har kontraktudløb med FC Nordsjælland til sommer. Maxsø, som har spillet et solidt forår med to mål til følge, har leveret på et højt niveau og trådt et skridt op ad niveaustigen og har hjulpet Kasper Hjulmands tropper til nogle vigtige point.

Maxsø fik i vinter et tyrkisk skifte blokeret, da dét faldt til jorden, men nu melder den portugisiske storklub, ifølge A Bola, altså interesse for den unge stopper. Braga ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i den portugisiske Primeira Liga.

Ifølge A Bola følger den portusiske storklub også brasilianeren Yuri, som også er 22 år gammel.

 

 

In this article