Vanvittig anden halvleg spillede AaB U/19 tættere på bronze mod EfB

Foto: AaB
Foto: AaB

Der var direkte kamp om bronzemedaljerne, da AaB lørdag gæstede Esbjerg i U/19 Ligaen. 

Og så alligevel ikke helt. For selv med en AaB-sejr, ville Esbjerg stadig have muligheden for at spille sig foran dem, da nordjyderne kun ville spille

sig fire points foran vestjyderne, der havde – og stadig har – to kampe i hånden.

Ikke desto mindre kunne aalborgenserne spille sig langt tættere på bronzemedaljerne med en sejr, og derfor var der altså lagt op til en hård og intens fight.

Selvom der var chancer i første halvleg til begge mandskaber, springer vi hurtigt forbi den, da alt fokus bør rettes mod kampens sidste 45 minutter.

For efter en målløs første halvleg, var der et stort behov for scoringer, og det kom der. Efter 55 minutter bankede ungdomslandsholdsspilleren Marco Ramkilde nemlig gæsterne på 1-0, og kun få minutter efter udbyggede AaB den føring. Her bragte Sebastian Grønning nemlig nordjyderne på 2-0. AaB’eren sparkede bolden i nettet efter en flot kontra, som Rasmus Thellufsen anførte, inden han lagde bolden for fødderne af Grønning.

I det 59. minut reducerede Esbjerg ved Klaus Moesgaard, men han kunne ikke juble længe over sin scoring, for to minutter senere udbyggede AaB til 3-1 med det fjerde mål i kampen på kun seks minutter. Igen var det Sebastian Grønning, der fik sidste berøring på, da han headede et Anders Østergaard-hjørne i kassen.

Også Marco Ramkilde blev dobbelt målscorer. Dog måtte tilskuerne vente hele 14 minutter på det mål. Her brød AaB-spydspidsen nemlig igennem og afdriblede hele Esbjerg-defensiven, som kunne se Ramkilde køligt lægge bolden i nettet til 4-1 og så var det game over for hjemmeholdet.

Ikke desto mindre fik Klaus Moesgaard pyntet på resultatet, da han med seks minutter til slutfløjt gjorde det til 4-2.

Resultatet sender AaB fire points foran Esbjerg, som indtager fjerdepladsen. Dog skal det huskes at Esbjerg har to kampe i hånden ift. nordjyderne.

 

 

 

In this article