Buur netter dobbelt i opvisningskamp

AGF’s unge midtbanetalent, Oskar Buur, scorede to gange i en opvisningskamp mod Lystrup.

Det blev til en hårdt tilkæmpet 3-1 sejr for AGF mod Lystrup i en opvisningskamp onsdag. AGF kom bagud efter kun fire minutter. Og selvom de prøvede at sætte sig på kampen efter målet til Lystrup, manglede tempoet, og der kom derfor ingen scoringer fra dem, inden der blev fløjtet til pause.

AGF kom bedre med efter pausen, men der skulle dog lige gå et lille kvarter af anden halvleg, inden de kom på måltavlen. Det var Kasper Junker, som udlignede for AGF efter 58 minutters spil.

Små 13 minutter senere var det unge Oskar Buur, som kom på måltavlen. Han blev spillet fri af Kasper Junker og kunne sikkert sparke AGF foran med 2-1. Og kun tre minutter senere var Junker igen i oplæggerens rolle, og spillede endnu engang Buur fri inde foran mål, og så stod der pludselig 3-1 til AGF.

Det resultat holdt hele vejen til slutfløjt til stor glæde for Buur og resten af holdet.

In this article