Overtidsscoring sikrede FCM bronze i U/17 Ligaen

Straffesparksscoring til 2-1 i overtiden sikrede FCM sejren og efterfølgende også bronzemedaljer.

I U/17 Ligaens midtugekamp i Esbjerg, onsdag, var FC Midtjylland tvunget til at tage tre point, hvis ikke AaB skulle løbe med bronzen. Det var da også de gæstende midtjyske ulve, der tog teten fra første fløjt, men sejren lod alligevel vente på sig.

Trods den gode FCM-start lykkedes det ikke gæsterne at komme foran. Esbjerg kom bedre med og fandt, efterhånden som kampen skred frem, flere muligheder i omstillinger. Ingen af holdene formåede dog at score i kampens første 40 minutter.

Der skulle dog ikke gå mange minutter af anden halvleg, før kampens første scoring faldt. Et midtjysk forsvarskiks gav Martin Egelund alle muligheder for at score, og EfB-angriberen svigtede ikke. Heldigvis for FC Midtjylland lykkedes det at reducere allerede fire minutter senere, da https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt scorede sit første Liga-mål og sikrede den altafgørende hurtige udligning.

Martin Egelund sparkede siden et frispark på overliggeren, men det skulle åbenbart være midtjyderne, der skulle tage den vigtige sejr. Dybt inde i kampens overtid drev gæsternes Mikkel Jakobsen bolden frem, og på kanten af feltet blev offensivspilleren revet ned. Frispark eller straffespark. Dommeren pegede på pletten, og Mikkel Jakobsen omsatte selv spillets største chance til scoring, sejr og tre point.

FC Midtjylland spillede sig med sejren op på 3. pladsen, og da AaB lørdag som alle andre hold i denne sæson ikke formåede at slå FC København, kunne FCM’erne kalde sig bronzevindere.

In this article