Sikker sejr til Randers U/15 i pokalfinale

Det var et godt kæmpende og skarpt Randers Freja-hold, som mødte AGF U/15 i pokalfinalen.

For en uge siden var det U/19-mandskabet, der vandt deres pokalturnering, og tirsdag var det så Randers Freja U/15, der kunne hæve en pokal.

Randers havde første halvleg flest chancer, selvom kampen startede meget lige. Og det er også Randers, der kommer først på måltavlen. Fem minutter før pausen, bliver en Randers-spiller tacklet i straffesparksfeltet, og får tilkendt et straffespark. Det er unge Jonas Graversen, der tog sig af det, og satte sikkert bolden i mål til 1-0, som var resultatet ved pausefløjt.

I pausen blev tingene snakket igennem, og så dominerede Randers Freja U/15 resten af kampen. Efter 55 minutter fordobler Randers deres føring. Det er Mathia Würtz Mouritsen, som sender bolden i nette efter en flot oplæg af Tobias Klysner.

Til sidst er Jonas Graversen igen på pletten og lukker definitivt kampen med en scoring til 3-0, og Randers Freja U/15 kan nu kalde sig pokalmestre.

– Jeg har den største respekt for det mine spillere leverede i dag. Vi har været tæt på en del gange i mod AGF, og i dag viste vi substans og kvalitet, siger U/15-træner Fatah Abdirahman til D’ BOLD efter kampen.

– Vi viste mentalt overskud og AGF mødte en modstander, som på dagen var stærkere. Til sidst må jeg sende en stor tak til alle de mennesker, som mødte op og bidrog til en fantastisk kulisse. 400 mennesker var med hele vejen, og i sær de syngende AGF fans nede i hjørnet, fortjener stor respekt og ros. Det var en kæmpe oplevelse for spillerne, som de, og alle os andre, sent vil glemme, afslutter træneren, der har valgt at stoppe i klubben efter sæsonens afslutning.

In this article