Tidligere OB- og FC Midtjylland-talent vender hjem

19-årige Martin Høgstad har trods sin beskedne alder et flot cv, som tæller klubber som FC Fyn, OB og FC Midtjylland. Nu vender offensivspilleren tilbage til barndomsklubben FC Svendborg, hvor det hele startede.

FC Svendborg har startet forberedelserne frem mod den kommende sæson i 2. Divisions grundspil, og i dag har den sydfynske klub præsenteret et nyt og spændende navn. Martin Høgstad er ny mand i Svendborg-trøjen, og det er klubbens sportschef, Anders Hjort ganske godt tilfreds med:

-Martin er en rigtig god ung spiller med et stort offensivt potentiale – samtidig er det altid en fornøjelse at få tidligere spillere tilbage til klubben. Martin har allerede prøvet meget fodboldmæssigt, og vi ser frem til at følge og bidrage til hans udvikling, siger han til FC Svendborgs hjemmeside.

Det betyder meget for Svendborg, at tidligere spillere vender tilbage til klubben. Martin Høgstad startede karrieren i Tåsinge, inden turen gik til S.f.B.(Svendborg forenede Boldklubber) og senere altså til større fodboldadresser. På trods af sin flotte karriere, har Høgstad aldrig glemt, hvor han kommer fra:

-Martin er ikke uvant i klubhuset på Hellegårdsvej, hvor han som lille dreng startede sin fodboldkarriere.

Martin Høgstad har spillet to ungdomslandskampe for U/16-landsholdet.

In this article