Dalum bekræfter: 15-årige Rimmen skifter til FC Nordsjælland

Sportsdirektør for Dalum IF, Michael Nielsen, bekræfter overfor D’BOLD at Oliver Tølbøll Rimmen skifter til FC Nordsjælland

15-årige Oliver Tølbøll Rimmen skifter fra sommer de vante rammer i Dalum IF ud med FC Nordsjælland. Det bekræfter Dalum IF’s sportsdirektør for U/19- og seniorafdelingen, Michael Nielsen, overfor D’BOLD onsdag eftermiddag.

Den unge angriber har tidligere vist sit store talent, blandt andet ved en prøvetræning hos engelsk Everton FC i oktober måned sidste efterår. Derudover blev Rimmen udtaget til det kommende U/16-landshold efter et stort U/15-træf i Vildbjerg i juni måned.

Hvilket hold Rimmen skal optræde for, og yderligere omstændigheder i forbindelse med skiftet er hverken offentliggjort eller bekræftet.

In this article