Efter The Double: Asger Sørensen forlænger i Østrig

20-årige Asger Sørensen forlænger sin kontrakt med de nykårede østrigske mestrer

For to år siden ankom Asger Sørensen til Red Bull Salzburg fra FC Midtjyllands ungdomsakademi. Siden da er det blevet til 31 kampe for den østrigske storklub, enten på første- eller reserveholdet, kaldet FC Liefering. I den forgangne sæson vandt de hvidblusede østrigere både mesterskabet og den nationale pokalturnering. Desværre, blev det ikke blevet til mere end 13 kampe for den danske forsvarsspiller, som har været ramt af en fodskade.

Det har dog ikke forhindret ham i at imponere, og tilmed så meget, at har klubben tilbudt Sørensen en kontraktforlængelse, som løber de næste fire år. Den har den silkeborggenseren takket ja til. Det bekræfter klubben på sin twitterprofil.

– Også Asger Sørensen forlænger. Efter en lang skade er han tilbage og fit, så det er vi rigtig glade for, er meldingen fra sportsdirektør Christoph Freund

Asger Sørensen har i alt spillet 18 ungdomslandskampe, herunder 10 for U/17-landsholdet.

Sidste sommer snakkede D’BOLD med midtstopperen om tilværelsen i Østrig. Læs hele interviewet her.

In this article